Home icon Home»Nieuws»PSV Supportersfeest op 13 mei a.s...
PSV Supportersfeest op 13 mei a.s...

Ook met East Light mee?

Op vrijdag 13 mei viert de officiële supportersvereniging PSV haar jaarlijkse feestavond. Naast diverse artiesten zal ook de voltallige selectie acte de presence geven. Als PSV-supporter moet je hier natuurlijk bij zijn. Lijkt het je leuk om met East Light mee te gaan naar dit feest? Klik dan hieronder op "lees meer" voor meer informatie. Voor nieuwe en potentiële leden van East Light is dit tevens een leuke gelegenheid elkaar beter te leren kennen....

 

Zoals dus al gezegd viert de Supportersvereniging PSV op vrijdag 13 mei a.s. haar jaarlijkse feestavond. Na dit een aantal jaren te hebben gevierd in de Effenaar in Eindhoven, wil men het nu in ons eigen Philipsstadion houden. Artiesten als René Schuurmans, gebroeders Ko en Beethoven zullen de avond muzikaal opluisteren. ook zal dus de voltallige selectie van PSV aanwezig zijn.

Toegang tot dit feest is gratis voor leden van de supportersvereniging. Je mag ook een introducé meenemen. Deze en overige niet-leden betalen hiervoor € 12,50. Uiteraard is East Light hier ook bij aanwezig. East Light is voornemens om bij voldoende animo met de bus af te reizen naar het feest. Lijkt het je ook leuk om mee te gaan, laat het ons dan even voor 9 mei weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  Laat hierbij weten of je lid bent van de supportersvereniging (lidnummer) en of je een introducé meeneemt. Ben je geen lid van de supportersvereniging, vermeld dan je clubkaartgegevens erbij inclusief telefoonnummer.

Kosten voor de busreis zijn nog niet geheel bekend aangezien we nog niet weten hoeveel personen er ongeveer meegaan. Hierover volgt begin volgende wek meer info.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van de supportersvereniging: www.supver-psv.nl