Home icon Home»Nieuws»Kom ook naar het jaarlijkse supportersfeest!!!
Kom ook naar het jaarlijkse supportersfeest!!!

Ga met East Light mee met de bus

Voor de tweede keer in de historie organiseert de Supportersvereniging PSV het grootse PSV Supportersfeest op het veld van PSV in het Philips Stadion. Deze unieke gebeurtenis vind plaats op vrijdag 11 mei 2012. Op het veld in het Philips Stadion zullen de PSV fans en de selectie samen feesten! East Light is voornemens om bij voldoende animo gezamelijk met de bus er naar toe te gaan. Lijkt het je leuk om samen met East Light deze avond te beleven? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.                            Klik hieronder op "lees meer" voor verder informatie en de flyer.

Net als vorig jaar hopen we ook nu weer op een geweldige avond.
Voor wie vorig jaar er niet bij was kan hier nog even genieten van de foto's van dit feest.

Naast het aanwezig zijn van de selectiespelers zullen er ook een aantal fantastische acts aanwezig zijn op het feest, zoals:
 - De 3 Js
 - Vangrail
 - DJ Martijn La Grouw (SLAM!FM)

Feestlocatie dit jaar is weer het Philips Stadion. Via ingang 20 kunnen de PSV fans naar binnen.

Toegang voor leden van de Supportersvereniging PSV is gratis, zij krijgen op vertoon van hun toegangsbewijs ook nog gratis consumpties. Daarnaast kunnen zij nog één introducee meenemen. Voor introducés (onder begeleiding van een lid) kosten kaarten tot 21 april 2012 slechts €10,-, daarna betalen zij €12,50. Overige PSV fans (op vertoon van PSV clubcard), betalen €12,50.

De kosten voor de busreis zijn nog niet bekend, maar zullen ongeveer € 15,00 pp bedragen.

Kortom, ga mee en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.