Home icon Home»Nieuws»Fc Twente - PSV: Steun aan Bibi...
Fc Twente - PSV: Steun aan Bibi...

Help ernstig ziek meisje aan overlevingskansen

De uitwedstrijd tegen Fc Twente zal a.s. zaterdag niet alleen in het teken van voetbal en strijd om de bovenste plaatsen staan. Er is ook een andere strijd gaande, n.l. tegen een ernstig slopende ziekte. Het inmiddels 7 jarige meisje Bibi lijdt aan neuroblastoom, een ernstige vorm van kinderkanker. De overlevingskansen zijn niet bijzonder hoog te noemen, maar een mogelijke behandeling in Amerika zou de kansen doen toenemen. Echter, voor deze behandeling is zeer veel geld nodig. Klik hieronder op: "lees meer


Supporters van Fc Twente gaan tijdens de wedstrijd tegen PSV zoveel mogelijk geld ophalen met hun aktie voor Bibi. Op het PSV-forum kwam het idee om als PSV-fans ook deze aktie een warm hart toe te dragen. Een uitstekend idee dus. Daarom zullen ook bij het uitvak collectebussen aanwezig zijn. East Light draagt deze aktie een warm hart toe en hoopt dat wij als PSV-supporterts een flinke duit in het zakje kunnen doen.
Soms kan je de strijd maar beter samen aan gaan...

Klik hier voor het aangrijpende verhaal van Bibi

Voor degene die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn is er natuurlijk ook een mogelijkeheid om te doneren, en wel op verschillende manieren. Je kan doneren via de bank of via sms.

Doneren via de bank
Voor het doneren via de bank kan u uw bijdrage doneren op
bankrekeningnummer 57.81.17.878 (ABN AMRO) t.n.v. Stichting TriB4Bibi

Doneren via SMS
Dit kunt u doen door het woord Bibi naar 2211 te sturen!
Dit is een eenmalige sms actie. De kosten zijn 1,50 euro per sms. De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting TriB4Bibi!
Dus zegt het voort en sms massaal!