Home icon Home»Nieuws»Een sfeervolle en gezellige avond...
Een sfeervolle en gezellige avond...

Feestavond East Light blijkt een succes

Afgelopen vrijdag organiseerde East Light een feestavond voor haar leden. Ook mochten de leden een introducé meenemen. (klik hier voor de foto's) Het werd een gezellige en sfeervolle avond voor jong en oud, waarbij onder meer de wedstrijd van het Nederlands eftal op groot scherm te zien was. Er was een verloting met mooie prijzen; onder andere een wedstrijdshirt met de handtekeningen van de spelers. Klik hieronder op "lees meer"

 

Op vrijdag 7 oktober was het dan zover. Het supportersfeest voor de leden van East Light. Het was de eerste keer in haar nog jonge bestaan dat East Light een supportersfeest organiseerde. Voortaan zal dit feest jaarlijks terugkomen. Het feest werd gehouden in een heerlijk zaaltje van De Stouwe in Wierden. Toen de voorbereiding zover gereed was, kon het feest beginnen.

Al om 19.30u stopten de eerste auto's en taxibusjes op de parkeerplaats. Men wilde schijnbaar niets van het feest missen. Zo ook Rob van den Akker, voorzitter van de supportersvereniging PSV en Etiënne van Herp, manager supporterszaken. Zij waren vanuit het zuiden van het land ook afgereisd naar het Oosten. Bij ontvangst was er koffie met Twentse krentewegge. Uiteraard moest dit nadien weggespoeld worden met het vertrouwde gerstenat of andere drankjes.

De wedstrijd Nederland - Moldavië werd uitgezonden op groot scherm. Nu was de eerste helft nog wel aardig, maar de tweede helft was niet het aanzien waard. Daarom dus tijd voor de verloting. Nadat de loten verkocht waren werd het tijd voor de trekking. De trekking werd gedaan door Rob van den Akker, en Etienne van Herp reikte de prijzen uit aan de winnaars. De hoofdprijs was een gesigneerd wedstrijdshirt en was beschikbaar gesteld door de supportersvereniging PSV. Dat blondjes niet altijd dom zijn, bleek toen de hoofdprijs viel. De blonde dame was de gelukkigste van allen. Echter, ook de tweede prijs, het boek: Mijn PSV DNA ging ook naar een blonde van het vrouwelijk geslacht. De overige prijzen (o.a. een wedstrijdbal en een sjaal) gingen wel naar mannelijke feestgangers.

Na de verloting ging onze MFG weer verder met de muziek en hij kreeg de sfeer er goed in. De polonaise mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Inmiddels werd er rondgegaan met met schalen met hapjes. Ondertussen werd in de keuken ook de frituurpan aangestoken om de aanwezigen ook wat snacks naar binnen te laten rammelen. Dit lukte prima. Het sfeertje zat er goed in en de aanwezigen vermaakten zich opperbest. Uiteindelijk begonnen de eersten af te taaien en tegen 1.45u reed de laatste taxi van het terrein. Het was een leuk feestje... Hik...